Verhuisbedrijf

Al bijna 100 jaar uw expert voor verhuizingen!

Familiebedrijf

Hulshoff is een familiebedrijf, opgericht in 1935 in Amsterdam en toonaangevend binnen de branche. Innovatie staat bij ons centraal. Wij hebben een breed scala aan specialisten in huis. Denkt u hierbij aan speciaal opgeleide verhuismedewerkers voor het verhuizen van computersystemen. Daarnaast ook het (de)monteren van systeemmeubelen en het vervoeren van breekbare voorwerpen en kunst. Wij beschikken bovendien over Facility Managers en CAD-tekenaars. De verhuizing van uw kantoor is in betrouwbare ervaren handen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal binnen ons verhuisbedrijf. Wij vinden het zo belangrijk dat het onze manier van werken bepaalt. Ook onze klanten en leveranciers betrekken wij bij ons streven naar optimale duurzaamheid. Want door ons samen in te zetten bereiken wij nog veel meer.

Diensten

Onze uiteenlopende diensten als verhuisbedrijf richten zich op 3 gebieden. Onze oorsprong ligt bij bedrijfsverhuizingen en inmiddels bieden wij ook geavanceerde oplossingen voor stadsdistributie en circulair meubilair. Omdat elk bedrijf anders is, zijn onze oplossingen altijd op maat gemaakt.

Wist je dat:

  • Wij uw verhuizing volledig elektrisch kunnen uitvoeren? Hiermee voorkomt u verspilling van fossiele brandstoffen en de vervuiling van uw omgeving door CO2. En dat verhuist natuurlijk wel zo prettig!
  • Er op het dak van ons nieuwe distributiecentrum circa 3.400 PV-cellen geplaatst worden met een totaalvermogen van 913,7 kWp? Daarmee vergroten we de capaciteit van geheel Amsterdam met maar liefst 5%!
  • Onze klantwaardering bij de Erkende Projectverhuizers gemiddeld een 9 is? Bekijk hier de referenties

Is uw interesse gewekt?

Bel ons via 0900 345 6666 (lokaal tarief) voor meer informatie of vraag hier gelijk een offerte aan.

Offerte aanvragen