Verhuisbedrijf

Al bijna 100 jaar uw expert voor verhuizingen!

Hulshoff is een familiebedrijf, opgericht in 1935 in Amsterdam en toonaangevend binnen de branche. Innovatie staat bij ons centraal. Wij hebben een breed scala aan specialisten in huis. Denkt u hierbij aan speciaal opgeleide verhuismedewerkers voor het verhuizen van computersystemen, het (de)monteren van systeemmeubelen en het vervoeren van breekbare voorwerpen en kunst. Wij beschikken bovendien over Facility Managers en CAD-tekenaars. Uw kantoorverhuizing is in betrouwbare ervaren handen bij familiebedrijf Hulshoff.

Duurzaamheid staat centraal binnen ons verhuisbedrijf. Wij vinden het zo belangrijk dat het onze manier van werken bepaalt. Ook onze klanten en leveranciers betrekken wij bij ons streven naar optimale duurzaamheid. Want door ons samen in te zetten bereiken wij nog veel meer.

Onze uiteenlopende diensten als verhuisbedrijf richten zich op 3 gebieden. Onze oorsprong ligt bij projectverhuizingen en inmiddels bieden wij ook geavanceerde oplossingen voor stadsdistributie en circulair meubilair. Omdat elk bedrijf anders is, zijn onze oplossingen altijd op maat gemaakt.

Wist je dat:

  • Wij uw verhuizing volledig elektrisch kunnen uitvoeren?

Hiermee voorkomt u verspilling van fossiele brandstoffen en de vervuiling van uw omgeving door CO2. En dat verhuist natuurlijk wel zo prettig!

  • Er op het dak van ons nieuwe distributiecentrum circa 3.400 PV-cellen geplaatst worden met een totaalvermogen van 913,7 kWp? Daarmee vergroten we de capaciteit van geheel Amsterdam met maar liefst 5%!
  • Onze klantwaardering bij de Erkende Projectverhuizers gemiddeld een 9 is? Bekijk de referenties op https://klantenvertellen.nl/referenties/g._hulshoff_en_zoon_verhuis_en_transportbedrijf_b.v.

Is uw interesse gewekt?

Bel ons via 020-493 9393 voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan.

020-493 9393
Offerte aanvragen