Over Hulshoff

Een innovatief familiebedrijf

Ons familiebedrijf draait om meer dan winst. Passie, deskundigheid en ervaring, dat zijn onze pijlers. En uiteraard innovatie. Alleen door continu te vernieuwen kunnen wij al ruim 80 jaar onze klanten de beste service bieden.

Wie zijn wij?

Hulshoff is een familiebedrijf, opgericht in 1935 in Amsterdam en toonaangevend binnen de branche. Innovatie staat bij ons centraal. Bijzonder is bijvoorbeeld ons bedrijfspand strak langs de A5. Met een circulair energiesysteem van 3.100 zonnepanelen op het dak, 12 laadpalen voor personen- en vrachtwagens en 1000 kWh energieopslag door middel van second life batterijen. Hiermee kunnen de elektrische vrachtwagens ’s avonds laden dankzij de door zon geproduceerde kWh’s, die opgeslagen worden in circulaire batterijen. Vooruitstrevendheid en duurzaamheid zijn kenmerkend voor onze manier van werken.

Wat doen wij?

Onze uiteenlopende diensten richten zich op 3 gebieden. Onze oorsprong ligt bij projectverhuizingen en inmiddels bieden wij ook geavanceerde oplossingen voor stadsdistributie en circulair meubilair. Omdat elk bedrijf anders is, zijn onze oplossingen altijd op maat gemaakt.

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij kijken naar de korte én lange termijn.

Lees meer over duurzaamheid bij Hulshoff

Geschiedenis

Een bedrijf dat sinds 1935 bestaat en continu werkt aan nieuwe ontwikkelingen, kent natuurlijk een rijke geschiedenis. Daarin zijn 4 keerpunten belangrijk.

De 4 belangrijke keerpunten

 • 1935
  G. Hulshoff & Zoon B.V.

  Hulshoff begon als verhuisbedrijf en werkte vooral voor particulieren. Door de toenemende vraag van bedrijven en instellingen groeiden wij uit tot een verhuisspecialist voor de zakelijke markt. In dit specialisme ontwikkelen wij ons nog elke dag verder.

 • 2003
  Archiefbeheer naar letter en geest der wet

  Door de strengere eisen uit de Archiefwet 1995 besteedden steeds meer bedrijven het archiefbeheer uit. Met totaaloplossingen voor opslag, beheer en onderhoud liepen wij voorop, onder andere door Safety first; een slim systeem van veiligheidsmaatregelen, procedures en softwareoplossingen. Hierdoor waren bedrijfsdocumenten in ons beheer veiliger dan bij het betreffende bedrijf.

 • 2010
  Klaar voor de toekomst

  Hulshoff koos bewust voor de lange termijn met duurzame innovatie. Onze volledig CO2-emissievrije opslagplaats in Amsterdam-Noord was hierin een belangrijke mijlpaal. De opslagruimte voldeed als eerste in Nederland aan de eisen uit de Archiefwet 1995. En nog steeds zijn wij hierin uniek. Het dak kan bovendien energie opwekken, die gebruikt wordt voor de vestiging en voor de elektrische vrachtwagens. Kortom: duurzaam vervoer voor uw archiefstukken!

 • 2017
  Een nieuwe stap in MVO

  Hulshoff opent een distributiecentrum langs de A5. Op deze locatie laten bedrijven hun goederen afleveren door leveranciers. Wij verzamelen de goederen en bezorgen deze 1 of 2 keer per dag met onze elektrische vrachtwagens bij de betreffende bedrijven in de binnenstad van Amsterdam. Een win-winsituatie voor iedereen!

Hulshoff verzorgt zakelijke verhuizingen en veel meer