Bedrijfsverhuizingen

Uw bedrijf (elektrisch) verhuizen zonder zorgen

Het verhuizen van een bedrijf is een complexe onderneming. Vaak gaan de normale werkzaamheden door en ervaren medewerkers extra werkdruk. Bedrijfsverhuizingen zijn maatwerk en vergen een zorgvuldige planning. Hoe vorderen de bouwactiviteiten? Welke levertijden hebben de kantoormeubelen? En met welke onvoorziene omstandigheden krijgt u te maken? Niet echt een project om naar uit te kijken.

Wat doen wij bij een bedrijfsverhuizing?

Wij nemen alle verhuiszorgen volledig uit handen. Binnen verhuisbedrijf Hulshoff hebben wij een breed scala aan specialisten in huis. Denkt u hierbij aan speciaal opgeleide verhuismedewerkers voor het verhuizen van computersystemen, het (de)monteren van systeemmeubelen en het vervoeren van breekbare voorwerpen en kunst. Wij beschikken bovendien over Facility Managers en CAD-tekenaars.

Ruimtegebrek op de nieuwe locatie?

Geen probleem, wij slaan uw spullen veilig op in ons nieuwe distributiecentrum in Amsterdam. Wist je dat er op het dak circa 3.400 PV-cellen geplaatst met een totaalvermogen van 913,7 kWp. Daarmee vergroten we de capaciteit van geheel Amsterdam met maar liefst 5%!

Wij organiseren de (elektrische) bedrijfsverhuizing volgens een met u afgestemd draaiboek, dat ook de werkzaamheden van andere partijen bevat. Hierdoor hebben wij op ieder moment het overzicht. Als alles weer op zijn plek staat, inspecteren wij samen met u de volledige verhuizing. Ons werk zit er pas op, als u akkoord geeft op de eindcontrole.

Is uw interesse gewekt?

Bel ons via 020-493 9393 voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan.

020-493 9393
Offerte aanvragen