Kantoorverhuizing

Geruisloos verhuizen, rustig doorwerken

Met de handen in het haar over de aankomende verhuizing van uw kantoor? Niet nodig, wij helpen u graag!

Ons verhuisbedrijf biedt uw kantoor o.a. de volgende voordelen:

  • Duurzame verhuizing

Wilt u op een milieuvriendelijke manier verhuizen in Amsterdam en omgeving? Dat is mogelijk met onze 100% elektrische verhuiswagens. Hiermee voorkomt u als bedrijf vervuiling van uw omgeving door CO2 en verspilling van fossiele brandstoffen. En dit maakt de kantoorverhuizing natuurlijk wel zo fijn.

  • Eén vast aanspreekpunt

Een ervaren projectleider regelt uw complete verhuizing, van de offerte t/m de eindcontrole. Bovendien draagt de projectleider zorg voor de aansturing van andere externe partijen

  • Alle specialisten tot uw dienst

De aanleg van uw ICT-systeem, het (de)monteren van meubelen of het vervoer van uw kunstcollectie? Wij hebben alle specialisten in huis en zij staan tot uw dienst. Door hun expertise en ervaring bent u zeker van een succesvolle verhuizing

  • Geen extra investeringen

Wij verzorgen alle verhuismaterialen, van verhuisdoos tot rolcontainer. Wilt u zelf inpakken of besteedt u het liever uit? Met ons coderingssysteem staan uw spullen op de nieuwe locatie exact zoals u ze achterliet.

  • Extra maatwerkoplossingen

Alles is mogelijk. Of u nu tijdelijke opslag voor uw meubilair nodig heeft of uw computersystemen wilt laten verhuizen. Wij bieden maatwerkoplossingen voor al uw wensen.

  • U heeft de touwtjes in handen

Onze verhuizingen verlopen altijd volgens een draaiboek dat de activiteiten van alle betrokken partijen overzichtelijk maakt. U kunt de verhuizing op de voet volgen en u doet de laatste, beslissende controle. Kortom: pas als u helemaal tevreden bent, is ons werk klaar.

Is uw interesse gewekt m.b.t. uw kantoorverhuizing?

Bel ons via 020-493 9393 voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan.

020-493 9393
Offerte aanvragen