Stadslogistiek via Hulshoff

Simpel met een grote impact

Elke dag bezorgen honderden, vaak diesel aangedreven, vracht- en bestelwagens goederen Amsterdam in. De inwoners worden blootgesteld aan een (te) grote hoeveelheid stikstof, fijnstof, geluids- en verkeershinder. Daarom willen wij graag bijdragen aan een betere leefomgeving binnen Amsterdam en uiteraard ook buiten de stad.

Duurzame Stadslogistiek

Wilt u nog maar 1 bezorger per dag aan de deur? Die bovendien de goederen tot aan het bureau bezorgt? Wilt u dat dit op een duurzame manier gebeurt? Hulshoff heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat al uw leveringen op een efficiƫnte wijze worden bezorgd. Hulshoff is uw partner als het gaat om stadslogistiek ofwel stadsdistributie .

De HUB

Verander het afleveradres van alle goederen naar onze HUB, dan verzamelen en bezorgen wij deze 1 of 2 keer per dag met onze elektrische vrachtwagen. Onze vrachtwagens zijn op maat gemaakt, waardoor alle locaties in de binnenstad goed bereikbaar zijn voor ons. De bezorging gebeurt op een afgesproken, vast tijdstip en altijd door dezelfde bezorger. Zelfs tot aan het bureau!

Is uw interesse gewekt mbt stadslogistiek?

Bel ons via 0900 345 6666 (lokaal tarief) voor meer informatie of vraag hier gelijk een offerte aan.

Offerte aanvragen