Duurzaamheid

Samen bereiken wij nog veel meer

Duurzaamheid staat centraal binnen onze organisatie. Wij vinden het zo belangrijk dat het onze manier van werken bepaalt. Ook onze klanten en leveranciers betrekken wij bij ons streven naar optimale duurzaamheid. Want door ons samen in te zetten bereiken wij nog veel meer.

CO2-emissievrije opslagplaats

Een CO2-emissievrije opslagplaats met een dak dat elektriciteit kan opwekken. Het mag duidelijk zijn: als verhuisbedrijf nemen wij duurzaamheid heel serieus. Het langetermijndenken, MVO en KVGM-systeem zijn leidend voor onze bedrijfsvoering en bepalen onze dagelijkse werkzaamheden.

 • MVO? Natuurlijk!

  MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) ligt ons na aan het hart. Het voorkomen van bedrijfsongevallen, materiaalschade en ziekte zijn binnen Hulshoff belangrijke aandachtsgebieden. Net als het beheersen van de belasting voor het milieu.
  Onze bedrijfsvoering is bijvoorbeeld volledig CO2-emissieneutraal en onze vrachtwagens voldoen aan de EURO6-norm. Bovendien investeren wij graag in mensen. Daarom gaan wij voor de langetermijnrelaties met onze klanten, leveranciers en natuurlijk medewerkers.

 • KVGM én een stap verder

  Uiteraard voldoen wij aan de wettelijke eisen vanuit het KVGM (Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Wij gaan zelfs nog een stap verder door bewustwording bij onze medewerkers te creëren. Zij denken mee over oplossingen op het gebied van KVGM en hun persoonlijke gezondheid heeft onze prioriteit.

 • MVO als norm voor samenwerking

  Wij werken heel graag samen, maar wel volgens onze normen. Onze zakelijke relaties beschikken dan ook over de juiste vergunningen en houden zich aan de wet- en regelgeving. Zij gaan uiteraard correct om met hun medewerkers, het milieu, afnemers en leveranciers.

 • MVO door 90 man

  Onze 90 medewerkers zijn het visitekaartje van Hulshoff. Wij vinden het belangrijk dat zij zich verantwoordelijk voelen en initiatief nemen. En dat zij een positieve bijdrage leveren aan onze goede naam. Daarom zorgen wij voor een goed werkklimaat en open communicatie en ligt onze focus op de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Onze medewerkers zijn het visitekaartje van Hulshoff.

Elektrische projectverhuizing via Hulshoff