Bedrijfsverhuizingen

Uw bedrijf (elektrisch) verhuizen zonder zorgen

Het verhuizen van een bedrijf is een complexe onderneming. Vaak gaan de normale werkzaamheden door en ervaren medewerkers extra werkdruk. Bedrijfsverhuizingen zijn maatwerk en vergen een zorgvuldige planning. Hoe vorderen de bouwactiviteiten? Welke levertijden hebben de kantoormeubelen? En met welke onvoorziene omstandigheden krijgt u te maken? Uiteindelijk niet echt een project om naar uit te kijken.

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij kijken naar de korte én lange termijn.

Wat doen wij bij een bedrijfsverhuizing?

Wij nemen alle verhuiszorgen volledig uit handen. Binnen Hulshoff hebben wij een breed scala aan specialisten in huis. Denkt u hierbij aan speciaal opgeleide verhuismedewerkers voor het verhuizen van computersystemen en het (de)monteren van systeemmeubelen. Daarnaast ook het vervoeren van breekbare voorwerpen en kunst. Wij beschikken bovendien over Facility Managers en CAD-tekenaars.

Ruimtegebrek op de nieuwe locatie?

Geen probleem, wij slaan uw spullen veilig op in ons nieuwe distributiecentrum in Amsterdam. Wist je dat er op het dak circa 3.400 PV-cellen geplaatst met een totaalvermogen van 913,7 kWp. Daarmee vergroten we de capaciteit van geheel Amsterdam met maar liefst 5%!

Is uw interesse gewekt m.b.t. bedrijfsverhuizingen?

Bel ons via 0900 345 6666 (lokaal tarief) voor meer informatie of vraag hier gelijk een offerte aan.

Offerte aanvragen