Hulshoff uitgeroepen tot Erkende Projectverhuizer van 2016

Hulshoff is de winnaar van de PPV Award voor beste projectverhuizer van 2016.

Ondernemer Ger Hulshoff ontving daarvoor gisteren de prestigieuze PPV Award ´Erkende Projectverhuizer van 2016´. De prijs is toegekend op basis van consistente en uitstekende beoordelingen van opdrachtgevers bij kantoren, bedrijven en instellingen. Ger Hulshoff: “Voor ons als familiebedrijf draait het om meer dan winst, namelijk passie, deskundigheid en ervaring. Door op deze punten continue te excelleren overtreffen wij klantverwachtingen. Klanten beoordelen ons met een 8.7, een enorm compliment voor al onze medewerkers”.

Over de PPV award

De PPV Award is bedoeld om de waardering van de klant op basis van aspecten als kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit tot uitdrukking te brengen. De PPV Award is uniek doordat niet een jury, maar het klantoordeel beslissend is. Klanten kunnen verhuizers op in totaal 15 aspecten beoordelen. Het bedrijf met de meeste tevreden klanten wint de Award.

De prijs is toegekend op basis van consistente en uitstekende beoordelingen van opdrachtgevers bij kantoren, bedrijven en instellingen.