Hulshoff trapt af met elektrische stadsdistributie op de Zuidas.

Vanaf 5 augustus zullen verschillende bedrijven op de Zuidas bevoorraad worden vanuit de nieuwe Hub met onze elektrische vrachtwagens.

Het distributiecentrum staat direct aan afrit 3 van de A5, is bijna 10.000 m2 groot en wordt voorzien van eenzelfde oppervlakte aan zonnepanelen, goed voor een megawatt aan elektriciteit. Verder komt er een slimme laadinfrastructuur en een grote opslagcapaciteit voor elektriciteit in de vorm van batterijcontainers. De elektrische voertuigen die dagelijks vanuit de hub de stad gaan bevoorraden worden opgeladen met de eigen opgewekte stroom.   Wat nodig is voor een grootse aanpak zijn bedrijven die hun nek durven uit te steken en duurzaamheid hoog op hun agenda hebben staan. De Green Business Club Zuidas heeft met alle participanten vorig jaar de Green Deal ZES ondertekend. In samenwerking met hen hebben we enthousiaste deelnemers gevonden om, vooralsnog in de vorm van een pilot, de stadslogistiek te gaan uitvoeren en verfijnen door te leren van elkaars ervaringen. In de komende maanden zullen we regelmatig evalueren en bijsturen waar nodig om tot een ideale situatie voor de klant, de leveranciers en de omgeving Zuidas te komen.   Het doel is dat in 2025 steden zoveel als mogelijk emissievrij worden beleverd. Deze partijen mogen zich koploper noemen: Accenture, APG, Arcadis, CBRE, D&B The Facility Group, ENGIE, Heyday Facility Management, ISS Facility Services, Page Group, WTC Amsterdam.   Wil jij ook een koploper zijn? Bel ons op: 0900 345 6666 of kijk voor meer informatie op www.hulshoff.nl Een verhuisbedrijf gespecialiseerd in duurzame stadsdistributie en circulair meubilair Hulshoff draagt bij aan een betere leefomgeving  

Deze partijen mogen zich koploper noemen: Accenture, APG, Arcadis, CBRE, D&B The Facility Group, ENGIE, Heyday Facility Management, ISS Facility Services, Page Group, WTC Amsterdam.