Hulshoff genomineerd voor de DamPrijs 2013

Hulshoff is genomineerd voor de DAM Prijs 2013, een prijs voor de meest duurzame onderneming van Amsterdam Noord.

Uit alle inschrijvingen zijn door een vakjury drie finalisten gekozen, waaronder Hulshoff. Op 7 mei wordt de DAM Prijs uitgereikt aan de winnaar.

De jury roemt Hulshoff om de vanzelfsprekendheid waarmee het duurzame beleid wordt uitgevoerd. Gerry Hulshoff: ‘Het is in onze optiek niet meer dan logisch om bij alle activiteiten de negatieve invloed op het milieu en de sociale omgeving zoveel mogelijk te beperken’.

Hulshoff beperkt de milieubelasting door de gehele bedrijfsvoering CO2-emissievrij te laten verlopen. Zo wordt de opslaglocatie aan de Back-upstraat in Amsterdam, met een oppervlakte van 100.000m3 en een capaciteit van 800.000 archiefdozen, verwarmd en gekoeld d.m.v. warmte-koudeopslag in de bodem. Het pand heeft geen gasaansluiting en geen uitstoot. In de nabije toekomst worden op het dakoppervlak zonnepanelen geplaatst om elektriciteit op te wekken. Niet alleen voor de interne energiebehoefte, maar ook om elektrische koerierwagens te laten rijden. De duurzame activiteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 14001.

Over de DAM Prijs:
De DAM Prijs is een prijs voor de meest duurzame MKB-ondernemer in Amsterdam. Uit ieder stadsdeel wordt een stadsdeelwinnaar gekozen. De stadsdeelwinnaars maken vervolgens kans op het winnen van de DAM Prijs 2013 en de titel ‘Meest duurzame MKB-ondernemer van Amsterdam’.