Projectverhuizingen

Door maatwerk een totaaloplossing

Het probleem

Het verhuizen van een bedrijf is een complexe onderneming. Vaak gaan de normale werkzaamheden door en ervaren medewerkers extra werkdruk. Projectverhuizingen zijn maatwerk en vergen een zorgvuldige planning. Hoe vorderen de bouwactiviteiten? Welke levertijden hebben de kantoormeubelen? En met welke onvoorziene omstandigheden krijgt u te maken? Niet echt een project om naar uit te kijken.

De oplossing

Voordelen

 • Duurzame projectverhuizingen
  Wilt u op een milieuvriendelijke manier verhuizen? Dat kan met onze 100% elektrische verhuiswagens. Dit scheelt een enorme hoeveelheid uitstoot van stikstof, fijnstof en CO2, hetgeen de omgeving en het klimaat direct ten goede komt. En dat verhuist natuurlijk wel zo lekker.
 • Eén vast aanspreekpunt
  Een ervaren projectleider regelt uw complete verhuizing, van de offerte t/m de eindcontrole. Bovendien draagt de projectleider zorg voor de aansturing van andere externe partijen.
 • Alle specialisten tot uw dienst
  De aanleg van uw ICT-systeem, het (de)monteren van meubelen of het vervoer van uw kunstcollectie? Wij hebben alle specialisten in huis en zij staan tot uw dienst. Door hun expertise en ervaring bent u zeker van een succesvolle verhuizing.
 • Geen extra investeringen
  Wij verzorgen alle verhuismaterialen, van verhuisdoos tot rolcontainer. Wilt u zelf inpakken of besteedt u het liever uit? Met ons coderingssysteem staan uw spullen op de nieuwe locatie exact zoals u ze achterliet.
 • Extra maatwerkoplossingen
  Alles is mogelijk. Of u nu tijdelijke opslag voor uw meubilair nodig heeft of uw computersystemen wilt laten verhuizen. Wij bieden maatwerkoplossingen voor al uw wensen.
 • U hebt de touwtjes in handen
  Onze projectverhuizingen verlopen altijd volgens een draaiboek dat de activiteiten van alle betrokken partijen overzichtelijk maakt. U kunt de verhuizing op de voet volgen en u doet de laatste, beslissende controle. Kortom: pas als u helemaal tevreden bent, is ons werk klaar.

Hulshoff neemt u alle verhuiszorgen mbt de projectverhuizing volledig uit handen en biedt daarvoor 6 voordelen.

Een goed uitgewerkt plan en nauwkeurige uitvoering van al onze projectverhuizingen.

Royal Bank of Scotland

Hoe werkt het?

 • Van offerte t/m afronding
  Het begint met een vrijblijvende, duidelijke offerte en een ervaren projectleider. De projectleider is uw vaste aanspreekpunt tijdens het hele verhuisproces. Van de voorbereiding t/m de afronding.

 • Onze specialisten
  Wij hebben een breed scala aan specialisten in huis. Denkt u hierbij aan speciaal opgeleide verhuismedewerkers voor het verhuizen van computersystemen. Daarnaast het (de)monteren van systeemmeubelen en het vervoeren van breekbare voorwerpen en kunst. Wij beschikken ook over Facility Managers en CAD tekenaars.

 • Movemanagement
  Bij een verhuisproject zijn veel verschillende partijen betrokken zoals een aannemer, ICT bedrijf en schoonmaakbedrijf. Wij nemen u graag de aansturing hiervan uit handen en zorgen voor een goede planning, duidelijke communicatie en een efficiënte begeleiding van de diverse partijen. Niet alleen profiteert u van een kortere doorlooptijd, ook van lagere kosten.

 • Tijdelijke opslag
  Wij bieden opslagmogelijkheden voor overbodige meubelen, kantoorartikelen en handelsvoorraad. Ieder meubelstuk krijgt een unieke code, die wordt gekoppeld aan een omschrijving. Via onze website kunt u uw voorraad inzien en bestellingen plaatsen. Wij leveren uw goederen vervolgens op het gewenste moment af.

 • Computersystemen verhuizen
  Voor ieder bedrijf zijn computersystemen onmisbaar. Daarom koppelen onze specialisten zo kort mogelijk voor de verhuizing de systemen en randapparatuur af. Op de nieuwe locatie sluiten zij deze natuurlijk direct weer aan en verzorgen het 'cable management'.

 • 24-uursservice
  Verhuisbedrijf Hulshoff staat 24/7 voor u klaar! Bij calamiteiten voorzien wij u binnen 3 uur van verhuismedewerkers en kunnen wij starten met de verhuizing.

 • Verhuismaterialen
  Zelf verhuismaterialen aanschaffen of huren is niet nodig. Dit regelen wij graag voor u. Daarom bepaalt u wanneer u de verhuisdozen, stickers, rolcontainers en andere benodigdheden wilt ontvangen. En als u dat op prijs stelt, laat één van onze verhuismedewerkers zien hoe u de materialen kunt gebruiken.

 • Zelf inpakken of uitbesteden
  Kiest u ervoor zelf in- en uit te pakken of laat u dat liever aan ons over? Wij zorgen ervoor dat alle goederen in de juiste volgorde worden herplaatst. Onze verhuisspecialisten kunnen met barcodes een magazijn of archief volledig hercoderen en inventariseren. Ook het (de)monteren van kantoormeubelen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

 • Eindcontrole
  Wij organiseren de projectverhuizing volgens een met u afgestemd draaiboek, dat ook de werkzaamheden van andere partijen bevat. Hierdoor hebben wij op ieder moment het overzicht. Als alles weer op zijn plek staat, inspecteren wij samen met u de volledige verhuizing. Ons werk zit er pas op, als u akkoord geeft op de eindcontrole.

project-footer