• Projectverhuizing
  • Archiveren
  • Digitaliseren
  • Enterprice CM

Projectverhuizing

Zo voeren wij een projectverhuizing uit

Het verhuizen van uw kantoor of bedrijf heeft heel wat voeten in de aarde. Het is belangrijk dat uw medewerkers hun werkzaamheden weer op tijd kunnen hervatten. Onnodige vertraging zorgt voor extra kosten en ergernis. Hulshoff Projectverhuizingen kan uw verhuizing helemaal uit handen nemen en veel zorgen besparen.
Dankzij onze jarenlange ervaring met grote en complexe verhuizingen, kunnen wij een verhuizing op maat aanbieden. Levertijden van meubels, bouwactiviteiten en alle mogelijke obstakels worden uitgebreid in kaart gebracht. Hierdoor ondervinden uw medewerkers tijdens de verhuizing zo min mogelijk onrust en verstoring van hun dagelijkse routine.

> Van begin tot eind
Het begint met een duidelijke en overzichtelijke offerte. Bovendien krijgt u een ervaren projectleider die vanaf dat moment voor u klaarstaat. Vanaf de voorbereidende besprekingen tot het moment waarop u op de nieuwe locatie weer volledig operationeel bent, de projectleider is uw vaste aanspreekpunt.

> Specialisten in huis
Bij Hulshoff Projectverhuizingen hebben we een scala aan specialisten in dienst. Zo hebben wij speciaal opgeleide medewerkers voor het verhuizen van computersystemen, het (de)monteren van systeemmeubilair en voor het vervoer van kwetsbare goederen en kunst. Wij hebben zelfs Facility Managers en CAD tekenaars in huis.

> Projectbegeleiding
Voor, tijdens en na een verhuizing dienen heel wat partijen te worden aangestuurd. Zoals de aannemer, het verhuisbedrijf, de automatisering en het schoonmaakbedrijf. Deze taak nemen wij u graag uit handen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden en managen van complexe verhuis- projecten. Als objectief buitenstaander zijn wij in staat om alle partijen efficiënt en effectief aan te sturen. Wij zorgen bovendien voor een kortere doorlooptijd, wat de kosten voor u reduceert.

> Tijdelijke opslag
Hulshoff Projectverhuizingen biedt de mogelijkheid uw overtollig of reserve meubilair op te slaan. Ieder item wordt voorzien van een unieke barcode waaraan uw omschrijving wordt gekoppeld. De voorraad kunt u op ieder moment inzien via onze website, waar u ook bestellingen kunt plaatsen.
Zo weet u altijd exact wat er in de opslag staat. Ook andere zaken, zoals kantoorartikelen of handels- voorraad, kunnen door ons worden opgeslagen, geregistreerd en op elk gewenst moment afgeleverd.

> Computersystemen verhuizen
Als wij uw verhuizing verzorgen kunt tot het laatste moment van uw computersystemen gebruik maken. Onze specialisten koppelen korte tijd voor de fysieke verhuizing de systemen en rand- apparatuur af en sluiten het direct na de verhuizing weer aan op de nieuwe werkplek.

> 24-uurs service
Het doel van Hulshoff Projectverhuizingen is altijd om het ongemak van verhuizingen tot een minimum te beperken en de interne bedrijfsvoering zo min mogelijk te verstoren. Indien er calamiteiten zijn kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op onze diensten. Binnen drie uur worden al uw vestigingen voorzien van het noodzakelijke verhuispersoneel en kunnen we starten met de verhuizing.

> Verhuismaterialen
U hoeft voor uw verhuizing niets aan te schaffen of te huren. Op de afgesproken datum en tijd bezorgt Hulshoff de verhuisdozen, stickers, rolcontainers en andere materialen die nodig zijn. Als u wilt, demonstreert één van onze medewerkers hoe u de materialen moet gebruiken.

> Zelf inpakken of laten doen
Hulshoff kan al uw losse goederen voor u in- en uitpakken. Alles wordt door ons weer in dezelfde volgorde herplaatst. Met barcodes kunnen de experts van Hulshoff een magazijn of archief helemaal hercoderen en inventariseren. Ook het demonteren en monteren van meubels kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

> Controle
De verhuizing wordt stipt volgens een met u afgestemd draaiboek uitgevoerd. Hierin wordt ook het werk van derden opgenomen. Wij kunnen op elk moment de voortgang voor u controleren. Direct na de verhuizing wordt de hele verhuizing uitvoerig nagelopen. Pas als ú tevreden bent, is de verhuizing wat ons betreft afgerond.

De verhuisactiviteiten van Hulshoff op een rij

  • Het voorbereiden en uitvoeren van complexe verhuizingen en transporten.
  • Het maken van indelingstekeningen en opzetten of voorbereiden van complete Facility Management Informatie Systemen (FMIS).
  • Verhuizen en/of herinrichten van magazijnen en archieven, inclusief (bar)codering.
  • Vervoer van kunstwerken.
  • Demontage en montage van systeemmeubilair.
  • Aan- en afkoppelen en testen van (computer)apparatuur.
  • ‘Warehousing’ van kantoormeubilair met een realtime inzicht in uw voorraad via onze website.

> Meer leaflets bekijken?

Hulshoff zorgt continu voor innovatieve en passende oplossingen. Hierdoor is Hulshoff al sinds 1935 een betrouwbare partner voor al haar klanten. Onze klanten vertellen u graag over de samenwerking op het gebied van projectverhuizingen, archiefbeheer en digitalisering.

Bekijk alle leaflets op www.hulshoff.nl/over-hulshoff/kenniscentrum/ of download de PDF

Contact

Telefoon: 0900 - 345 66 66
Fax: 020 - 493 93 99
E-mail: info@hulshoff.nl

Bezoekadressen:
Beemsterweg 8
1311 XC Almere

Back-upstraat 25
1033 NX Amsterdam

Casablancaweg 11
1047 HP Amsterdam

Bel mij terug Vraag een offerte aan

Hulshoff. Brengt je verder.

Bel mij terug

Bel mij terug