• Projectverhuizing
  • Archiveren
  • Digitaliseren
  • Enterprice CM

Over Hulshoff

De innovatiekracht van een familiebedrijf

Opgericht in 1935 en nog altijd toonaangevend in de branche. Met 150 medewerkers en drie vestigingen. En zeker met de nieuwe, volledig C02-emissievrije opslagruimte. De eerste en voorlopig enige in Nederland die aan alle eisen uit de Archiefwet 1995 voldoet.

Voor ons als familiebedrijf draait het om meer dan winst, namelijk passie, deskundigheid en ervaring. Innovatie is vanzelfsprekend. Want alleen door steeds te vernieuwen kunnen wij onze klanten het beste blijven bieden.
 
Drie keerpunten uit de geschiedenis van HulshoffMeer weten over de Archiefwet?Weten aan welke eisen Hulshoff voldoet?
 


 

Maatschappelijk verantwoord graag!

Wij kijken naar de korte én lange termijn. Luxe? Wij vinden het noodzakelijk. Om de wereld wat beter te maken en om onze medewerkers en klanten te binden. Omdat ze graag voor of met ons willen werken. Dus werken we volgens de regels van MVO en volgens de eisen van het KVGM-systeem (Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Geen luchtfietserij, maar duidelijke praktische gedragsregels, die we allemaal naleven. Elke dag weer.
 
Lees meer over Hulshoff en MVO
 


 

Oneindig veel oplossingen op vier gebieden

Begonnen als verhuisbedrijf hebben we ons focusgebied steeds verder uitgebreid. Naar archivering, digitalisering en als laatste logische stap ECM: het complete management van uw documentstromen. Wij denken niet in standaardoplossingen. Ieder bedrijf is anders en dus krijgt u altijd een unieke oplossing. Wij geloven in een persoonlijke aanpak; daarom krijgt u een eigen accountmanager. Toegewijd en deskundig.
 
Maak kennis met onze oplossingen
 


 

Safety first: uw documenten zijn veilig

Opslag is één, bereikbaarheid twee, maar de veiligheid is minstens zo belangrijk. Zeker in informatiegevoelige branches als advocatuur of bij de overheid. Hulshoff beschermt uw stukken met de laatste technologische middelen, strikte procedures en gezond verstand.
 
Lees hoe wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn
 


 

“Kan Hulshoff mij alle facilitaire zaken uit handen nemen?”

Hulshoff biedt het ‘one-stop-shopmodel’. Hiermee regelt u al uw facilitaire zaken. Hoe complex ook.
 
Veelgestelde vragen
 

Contact

Telefoon: 0900 - 345 66 66
Fax: 020 - 493 93 99
E-mail: info@hulshoff.nl

Bezoekadressen:
Beemsterweg 8
1311 XC Almere

Back-upstraat 25
1033 NX Amsterdam

Casablancaweg 11
1047 HP Amsterdam

Bel mij terug Vraag een offerte aan

Hulshoff. Brengt je verder.

Bel mij terug

Bel mij terug