• Projectverhuizing
  • Archiveren
  • Digitaliseren
  • Enterprice CM

ECM

Zo beheert u uw documenten

Werken met digitale stukken en dossiers is in essentie niet anders dan werken met fysieke stukken en dossiers.
Sterker nog, alles wat in de fysieke wereld kon moet ook in de digitale wereld plaats kunnen vinden, alleen dan beter, sneller, vollediger en eenvoudiger.

Documenten moeten veilig worden opgeborgen en u wilt snel volledige en actuele informatie ter beschikking hebben.
Documenten moeten door uw organisatie verspreid kunnen worden voor bijvoorbeeld collegiale toetsing, goedkeuring of notificatie.

> Hulshoff ECM
Om aan deze wens van onze klanten te voldoen biedt Hulshoff één van de tien beste ECM-oplossingen in de wereld aan haar klanten (bron: Gartner).

“’s-Ochtends in de trein de stukken voor de vergadering doornemen, overdag werken achter uw normale werkplek en in de pauze van de vergadering even snel kijken of de opdrachtbevestiging in de post is binnen gekomen.”

Ons systeem biedt naast de gebruikelijke manieren waarop u documenten kunt zoeken en vinden, onder andere ook:

  • Versiebeheer waardoor u nooit op zoek hoeft naar de laatste versie, maar deze wel eenvoudig kunt vinden.
  • Compliance doordat u altijd kan zien wie, wat, wanneer met een document heeft gedaan.
  • Een volwaardige (BPM) workflow engine waarmee u eenvoudige en complexe processen in uw organisatie kunt laten verlopen.
  • Digitale (aanvraag/mutatie) formulieren die ook digitaal afgedaan kunnen worden.

> Slim en eenvoudig
U hoeft geen eigen servers en IT-ondersteuning te hebben. Onze servers staan veilig in onze panden en alle informatie staat dus op Nederlands grondgebied waardoor u zeker weet dat er geen ‘andere partijen’ met uw informatie aan de haal gaan.
Het enige wat u nodig heeft om bij uw informatie te komen is internet en een browser of nog eenvoudiger, een iPad of IPhone.
Veilig, vertrouwd en bevestigd middels ons ISO27001 certificaat en de penetratietesten die sommige van onze klanten uitvoeren op het systeem.

> Integratie (echt ECM)
Hulshoff levert naast deze ECM oplossing ook nog vele andere diensten waaronder opslag van fysiek archief, scannen van ‘oude wereld’ documenten en dossiers en ‘nieuwe wereld’ post en aanwas (die helaas vaak nog fysiek ontstaat).

Kiest u voor Hulshoff dan kunnen wij deze diensten integreren waardoor bijvoorbeeld post uw organisatie niet meer in hoeft te komen, maar door ons wordt gescand en digitaal via een workflow wordt aangeboden aan uw medewerkers. Heeft u een fysiek dossier bij ons opgeslagen dan kunnen wij het direct vanuit het archief scannen en digitaal ter beschikking stellen in het ECM. Hierdoor hoeft u nooit alles te scannen, maar alleen wat daadwerkelijk nodig is. Dit bespaard kosten en is wel zo veilig.

driehoekvorm-1

> Wielen uitvinden
Voor de meest uiteenlopende toepassingen (van HR-afdeling tot verkoop) hebben wij reeds modules ontwikkelen waar u zonder ontwikkelkosten, zo gebruik van kunt maken of op verder kunt bouwen.

“Met beide benen op de grond en je hoofd in de wolken.”

> Meer leaflets bekijken?

Hulshoff zorgt continu voor innovatieve en passende oplossingen. Hierdoor is Hulshoff al sinds 1935 een betrouwbare partner voor al haar klanten. Onze klanten vertellen u graag over de samenwerking op het gebied van projectverhuizingen, archiefbeheer en digitalisering.

Bekijk alle leaflets op www.hulshoff.nl/over-hulshoff/kenniscentrum/ of download de PDF

Contact

Telefoon: 0900 - 345 66 66
Fax: 020 - 493 93 99
E-mail: info@hulshoff.nl

Bezoekadressen:
Beemsterweg 8
1311 XC Almere

Back-upstraat 25
1033 NX Amsterdam

Casablancaweg 11
1047 HP Amsterdam

Bel mij terug Vraag een offerte aan

Hulshoff. Brengt je verder.

Bel mij terug

Bel mij terug