• Projectverhuizing
  • Archiveren
  • Digitaliseren
  • Enterprice CM

Duurzaamheid

Duurzaam duurt het langst

Een CO2-emissieneutrale opslagplaats waarvan het dak volledig kan worden benut voor het opwekken van elektriciteit. Eén ding is duidelijk: het is ons ernst met duurzaamheid. Langetermijndenken, MVO, het KVGM-systeem… Ze zijn nauw verweven met onze organisatie en bepalen onze dagelijkse handelingen. Voor een belangrijk deel. Onze klanten, onze medewerkers en leveranciers; we betrekken ze allemaal. Want door ons samen in te zetten, bereiken we meer.
 
Weten aan welke eisen Hulshoff voldoet? Bekijk onze certificaten.
 


 

MVO doen we zo

Het voorkomen van persoonlijke ongevallen, materieelschade, ziekteverzuim en het beheersen van de belasting voor het milieu. MVO klinkt mooi, maar het gaat erom hoe je het in de praktijk toepast. Een paar voorbeelden? Onze bedrijfsvoering is volledig CO2-emissieneutraal en al onze vrachtwagens voldoen aan de EURO06-norm. En het belangrijkste? Wij investeren in langetermijnrelaties, met onze medewerkers, onze klanten en leveranciers.
 


 

Het KVGM-systeem – meer doen dan voorgeschreven

KVGM staat voor Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het systeem is zo bij ons ingevoerd dat u zeker bent dat wij aan alle wettelijke eisen voldoen. En wij gaan nog een stap verder, door onze medewerkers uit te dagen met ideeën te komen. En door hun gezondheid onze prioriteit te maken.
 


 

Gedragscode zakenpartners: MVO als criterium voor samenwerking

“Zakenpartners beschikken over de juiste vergunningen en houden zich vanzelfsprekend aan wet- en regelgeving. Daarbij gaan ze correct om met hun eigen medewerkers, het milieu, afnemers en leveranciers.” De zachte kant van een samenwerking is voor ons keihard!

Bekijk hier de gedragscode zakenpartners 2014
 


 

Onze medewerkers? Net zo MVO als Hulshoff

Als dienstverlener zijn onze medewerkers het uithangbord van ons bedrijf. We verwachten dan ook dat ze zich verantwoordelijk gedragen. Initiatief nemen. Bijdragen aan ons bedrijfsresultaat en een positieve bedrijfsreputatie. Wij stimuleren dit gedrag. Hoe? Met open en heldere communicatie en een focus op hun ontwikkeling en ontplooiing.

 


 

Staf Depla, Gemeente Eindhoven

“Het MVO-beleid van Hulshoff heeft uiteindelijk de doorslag gegeven”

Lees meer…

Contact

Telefoon: 0900 - 345 66 66
Fax: 020 - 493 93 99
E-mail: info@hulshoff.nl

Bezoekadressen:
Beemsterweg 8
1311 XC Almere

Back-upstraat 25
1033 NX Amsterdam

Casablancaweg 11
1047 HP Amsterdam

Bel mij terug Vraag een offerte aan

Hulshoff. Brengt je verder.

Bel mij terug

Bel mij terug